Gratis verzending vanaf 29 euro binnen België. Buiten België komt er een tarief bij afhankelijk van de grootte en gewicht.

BINNENKORT Kunstwerken te huur, huurkoop en lening

ArtLupin73 Kunstwerken te huur – huurkoop – afbetaling

  • Te huur:  3 maanden tot 6 maanden huur

Een kunstwerk wordt aan 200 € tot 500 € te huur aangerekend per maand, inclusief 21 % BTW

 

Daarom bieden we de kunstliefhebbers aan, te proeven van spirituele kunst dat toegeschreven wordt aan de gaven van de Heilige Geest en aan het Woord van God, als een boodschap wat het zal bewerken in je atmosfeer; Jezus is de Geest van profetie. En de artist heeft de Geest van het profetisch Woord aan haar kunstwerken gekoppeld, door erin te blazen, uit te schrijven en uit spreken (zie video's https://youtube.com/playlist?list=PLIe_5VtKbppjYPYBUjOyt0Pu9wY4Mp41_&si=VGy_0fkHH6Swh3BT   wat het moet uitwerken in jou atmosfeer.

Deze kunstwerken mogen niet aanbeden worden. Het is een wapen, om de atmosfeer te Heiligen, filteren. 

De kunstwereld en creativiteit van ArtLupin73 is onder de genade van Jezus Christus bevolen en contractueel vastgelegd door het nieuw bloedverbond van Jezus Christus.

Voor deze reden wil de kunstenaar je laten proeven van Gods vrede, rust en Gods heerlijkheid tijdens deze periode waar het kunstwerk uithangt. De Geest waarmee is deze kunstwerken is geschilderd, zal precies uitwerken wat erin is geblazen. Het Woord van God wordt hierbij genoteerd wat je mag verwachten. Deze aanbeveling is een bijzonder aangelegenheid om Gods engelen aan het werk te mogen ervaren in je atmosfeer.

 

 

 

Levering gebeurt na telefonisch afspraak met bevestiging via email op welk adres het geleverd moet worden.